Новости

АМСМ со ново продажно место во ТЦ „Бисер“

 

Со задоволство би сакале да ве информираме дека АМСМ во ТЦ „Бисер“ отсега поблиску до жителите на општина Аеродром.

 

 

Во новоотвореното продажно место во ТЦ „Бисер“ на I кат достапни ви се следниве услуги:

 

- Сите видови на осигурувања, (автоодговорност, зелена карта, каско осигурување, осигурување на имот - куќи, станови и локали, патничко осигурување, приватно здравствено осигурување и осигурување од незгода), преку осигурурително брокерско друштво Мобилити Брокер;

 

- Пријавување за обука во Авто Школа Мобилити во категорија А - подкатегорија А1, Б и Б+Е;

 

- АМСМ членски пакети за физички и правни лица со многу попусти, поволности и привилегии.

 

 

Погледнете ги фотографиите од отварањето тука. Ве очекуваме секој работен ден од 10:00 - 18:00 часот и сабота од 10:00 - 15:00 часот. 

 

Телефон за контакт - 072 228 195.