Новости

Специјален попуст за ОБУКА ЗА „Б“ КАТЕГОРИЈА

Започнете со обука за „Б“ категорија во првата и најдобрата авто школа - Авто Школа Мобилити со специјална цена од 20.722 денари која вклучува:

- Лекарско уверение,
- Прва помош,
- Теоретска настава од 5 дена,
- Практична обука од 36 моточаса,
- Бесплатно АМСМ Light членство за првата година (услуги во вредност од 17.000 денари),
- Плаќање на рати БЕЗ КАМАТА: Дајнерс – 12 рати, Комерцијална банка – 6 рати, Стопанска банка – 6 рати, Тутунска банка – 4 рати,
- ПЛУС 2 мото часа гратис, за повторување на возачките способности, пред да полагате полигон и град!

 

Започнете со обука уште денес во првата авто школа кај нас - Авто Школа Мобилити.

 

Повеќе инфо на 02/3181-240 и 02/3181-241, ве очекуваме!