АМСМ НОВОСТИ

Покажи ја својата членската картичка и ЗАШТЕДИ СО АМСМ ПАРТНЕР ПОПУСТИТЕ

АМСМ Партнер програмата ви овозможува попусти и бенефиции во над 200 внимателно избрани продажни места на целата територија на Р.Македонија, како ресторани, бутици, салони за пневматици, хотели итн.

Попустите во рамките на АМСМ Партнер програмата, можете да ги користите во текот на целата година, неограничен број пати само со покажување на вашата валидна АМСМ членска картичка.

Повеќе за програмата и продажните места ќе најдете тука.