Новости

ДОБРЕДОЈДОВТЕ во новиот простор за странки во АМСМ Станицата за технички преглед во Центар

Добредојдовте во новиот простор за прием на странки во АМСМ Станицата за технички преглед во Скопје-Центар, каде брзо, едноставно и во пријатна атмосфера можете да ги добиете сите потребни услуги и во исто време да го следите целокупниот процес на техничкиот преглед на вашето возило преку соодветно поставени монитори, со цел да бидете сигурни во квалитетот на извршениот технички преглед и во техничката исправност на вашето возило, од која зависи вашата и безбедноста на вашето семејство. 

 

Во новите, комплетно климатизирани простории, по принципот на едношалтерски систем, на едно место можете да ги добиете следниве услуги:
- Технички преглед и регистрација на возила;
- Осигурителни полиси;
- Меѓународни документи (меѓународна возачка дозвола, одобрение за управување со туѓо моторно возило, зелен картон и патничко осигурување); и
- АМСМ членство.

 

Покрај ова, во АМСМ продавницата лоцирана во новиот простор имате можност да заштедите време и пари и да обезбедите сѐ што ви е потребно за вашиот автомобил, од задолжителна опрема до патосници, Sonax козметика, Black&Decker алати и сл. Како АМСМ членови добивате 20% попуст на целиот асортиман во АМСМ продавницата и загарантирано најниски цени во градот.

 

Виртуелна тура 360º