Новости

Добијте 30% ПОПУСТ на EUROPE PREMIUM со секој МЕЃУНАРОДЕН ДОКУМЕНТ!

Ако ова лето планирате да патувате, тогаш патувајте безгрижно и во Македонија и во над триесет европски држави! Со членскиот пакет EUROPE PREMIUM, ќе се чувствувате во Европа исто како дома.

 

 • Попустот од 30% на Европа Премиум членството го добивате доколку извадите барем еден од меѓународните документи за управување со моторно возило во странство:
  - Зелен картон;
  - Овластување за управување со туѓо моторно возило;
  - Меѓународна возачка дозвола; или
  - Патничко осигурување.

  Акцијата трае од 01.06-31.08.2018 година. Повеќе информации на АМСМ инфо-линија 02/3181-181.