Новости

ЗАШТЕДЕТЕ со специјалните понуди и ОСИГУРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ И АВТОМОБИЛ

Ако досега не сте осигурале сѐ што ви е важно, не ја пропуштајте можноста да го сторите тоа сега. Со секоја полиса за автоодговорност преку Мобилити Брокер, имате можност да го осигурате својот дом и автомобил по најповолни услови и притоа значително да заштедете.

 

Извадете полиса за автоодговорност преку Мобилити Брокер и искористете ја  можноста да направите:

 

- Домаќинско осигурување за годишна премија од 990 денари и/или
- Каско осигурување за годишна премија од 490 денари.

 

Специјалната понуда важи до 31.08.2017 година. Повеќе информации за понудата можете да добиете на 02/3181-406.