ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

БРОКЕР ЗА ПРОДАЖБА НА ОСИГУРУВАЊЕ, Тетово, Мобилити Брокер

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:


- Продажба на полиси за задолжително и незадолжително осигурување

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ


- Средно образование
- Лиценца за осигурителен брокер
- Напредно познавање на MS Office
- Напредно познавање на Англиски јазик

 

 

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 

- Внимание на детали
- Комуникациски вештини
- Тимска работа
- Продажни вештини
- Позитивен став
- Активно слушање

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Брокер за продажба на осигурување – Тетово, најдоцна до 27 октомври 2017 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.