ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

ВОЗАЧ МЕХАНИЧАР-База Велес, АМСМ Услуги Помош на пат

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 

- Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарски, автоелектричарски работи)
- Тестирање и Дијагноза на возила
- Директен контакт со корисници


ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 

- Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар
- Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 година
- Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е)
- Основно познавање на MS Office
- Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)

 

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 

- Тимска работа
- Свесност за безбедноста на работа
- Практично учење
- Способност за работа во динамична средина
- Ориентираност кон корисниците

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Возач механичар- База Велес, најдоцна до 23 февруари 2018.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.