ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

ВОЗАЧ ИНСТРУКТОР, Авто Школа Мобилити

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

- Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

- Средно образование
- Поседување на инструкторска дозвола за А и Б категорија
- Поседување на инструкторска дозвола за Ц, Ц+Е категорија (се смета за предност)
- Основно познавање на MS Office
- Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
- Минимум 2 години искуство во обука на кандидати

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:


- Педагошки пристап
- Позитивен став
- Трпеливост
- Високо ниво на енергија
- Комуникациски вештини
- Флексибилност
- Внимание кон детали

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Возач инстуктор, најдоцна до 28 септември 2018.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.